Post by polmayberalli on Feb 18, 2022 19:25:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ فعال کردن تقلب ها ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkada ozvm
تبلیغات خیلی زیاد هاها برای دادن پول واقعی برای بازی جعلی. هاها هنوز عقلم را از دست نداده ام.
همه این بازی ها همان هستند که اگر پول نقد خرج نکنید، مدتی شما را قفل می کنند
مدام می گویند که رستوران هفتم در حال ساخت است و من واقعا از این بازی لذت بردم. آماده حذف نصب☹
بازی سرگرم کننده آن را ادامه دهید!
این بازی جالب است که شما را نگه دارید من فقط دوست ندارم که آنها همیشه پول می خواهند که فقط برای ادامه بازی و برنده شدن در هر سطح باید پرداخت کنید.
خیلی عالیه هزار تا ستاره داره
حتی دانلود نمیشه
Cooking Yummy-Restaurant Game آرکیڈ jck
سرگرم کننده بازی عالی
من آن را دوست دارم، اما شما برای ارتقای اقلام مبلغی را پرداخت می کنید
برای من خیلی سخت است در حال حاضر من در سطح 6 هستم و به سختی می توانم سفارش مشتری ها را بدهم زیرا دو فر پشتی گیر می کند باید چند بار روی آن کلیک کنم تا نان ها را از فر خارج کنم و دوم من از حالت تایم متنفرم زمان به سرعت تمام می شود 🤷🤷🤷🤷🤷 بازی خوبی بود
این بازی را دوست دارم ادامه دهید این بازی را به دوستانم توصیه کرده ام
Cooking Yummy-Restaurant Game Arcade wdr
نوع احمقانه. بدون مهارت واقعی فقط کشیدن سریع مورد نیاز است.
بازی بسیار زیبا
Cooking Yummy-Restaurant Game እንቅስቃሴ ያለባቸው wrl
من عاشق این بازی هستم اما منتظر رفع اشکال برای رستوران فرانسوی جدید هستم. من آن را تا سطح 18 کامل کردم اما به دلیل وجود اشکالی نمی توانم باگت را سرو کنم. نزدیک به 2 هفته هر روز بهروزرسانی را بررسی میکنم. من دوست دارم به بازی ادامه دهم اما از انتظار ناامید می شوم. امیدوارم هر چه زودتر درست بشه، امیدم رو از دست نده و حذفش کنم.
NTUChanbran/5000 دلار🤔😐🤨😑😓😥😫😭😭
نمایش ها و تبلیغات بعد از هر سطح آزار دهنده می شود.
آن را دوست دارم. اما به نظر می رسد که نمی توانم یک restant جدید باز کنم
معمولیه
بهترین بازی آشپزی رایگان
این. بازی 🎮 بد است
بازی سرگرم کننده و فعال من تا الان ازش لذت بردم!!🤗
من نمیدانم چگونه از سطح 10 عبور کنم. بنابراین مدام به من میگوید که مشتری ندارم. من مطمئن نیستم که چگونه مشتریان بیشتری را جذب کنم. همچنین به من می گوید که تجهیزات غذایی خود را ارتقا دهم، اما برای انجام آن باید پول واقعی بپردازم که قرار نیست انجام دهم.
عشق عشق عاشق این بازی است
Age of Z Origins:Tower Defense কৌশল uywd
من این بازی را برای مدتی بازی کردم.. این یک بازی سفارشی سریع است. بازی حافظه سرگرم کننده چالش برانگیز. با افزایش دشواری هر سطح. این سرگرم کننده است، 1 چیز منحصر به فرد این است که هر سطح دارای 3 مرحله است. شما برنده خواهید شد اما برای ارتقاء سرعت ماشین ها 3 برابر سکه ها بازی کنید. تبلیغات قابل رد شدن بعد از Levels & gems برای تماشا. سرآشپزهای ممتاز با توانایی ها و تقویت کننده های ویژه برای گیم پلی. سریع و تفکر سریع از جنبه های سرگرم کننده این بازی است. من در 4مین کامیون غذا هستم.. بازی تک نفره xox.
بازی سرگردان است، من آن را دوست دارم، اما گیر کرده ام و می خواهم آن را unistall کنم، زیرا در دسر ایتالیایی هستم... در سطح 19، فر تمام شده است و من نمی توانم آن را متوقف کنم، بنابراین کیک هایم سوختند، لطفاً آن را حل کنید و به من کمک کنید چگونه برای متوقف کردن آن
من از جواهراتم اسکرین شات گرفته ام. و دیشب سومین باری بود که GEMS OVER NIGHT را از دست دادم. شما از رفع این مشکل خودداری کردید!!!! 😑😑 تو بدترینی. من برنامه را حذف کردم آنها حتی از تایید یک ایمیل خودداری می کنند. وقتت را تلف نکن. این یک کلاهبرداری است!!!!!!!!!!!!🖕برنامه وحشتناک
عال نایستاتتتتتت اسرا دوللللللللللووووووووووووووئون 🤮🤮🤮🤥🤥🤥🤥🤥🤮🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀😾😾😾😾😾😾😿😾😿😾😿😾🙀😾😿😾😿😾🧟♂️🧟♀️🧟♂️🧟♀️🧟♂️🧟 ♀️🧟♂️🧟♀️🙅♀️🧟♀️🧟♀️💔💔
عالی و افزودنی 😁😃😀
خیلی سرگرم کننده است.
رانیا گل
این بازی بسیار بازی تخت است من فقط 1 ستاره می دهم
ریتا چاوهان
خوبه ....ولی بروز رسانی ندارد ...
اخیراً به دلیل درست کار نکردن برنامه های Google، دسترسی به بازی امکان پذیر نیست.
بعد از اینکه فرانسوی ها منتظر بودند دیگر رستورانی وجود ندارد
بازی سرگرم کننده.. با این حال تبلیغات زیادی وجود دارد.. من می توانم در مورد دو برابر کردن سکه های شما ببینم، اما سکه های دیگر همیشه می آیند. به علاوه می توانید آن را ارزان تر کنید، در غیر این صورت من بازی را دوست دارم
بازی عالی است، اما اکنون منتظر هستم، من فقط تمام سطوحی را که باید عجله کنم به پایان رساندم
سرگرم کننده
در سطح 22-2 فکر می کنم در قسمت بستنی.. فر تیرامیسو تیرامیسو را می سوزاند و هیچ راهی وجود ندارد که بتوانید ادامه دهید. چرا این کار را می کند؟ به خاطر آن نمی توانم بازی کنم. لطفا درستش کنید!!!!!
من واقعا این بازی را دوست دارم اما بعد از رستوران فرانسوی سطح آن تمام شد.