(iOS) Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games krāpšanās kods neierobežots primogēms
Feb 18, 2022 19:31:33 GMT -5
Post by polmayberalli on Feb 18, 2022 19:31:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežots primogēms ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir labākā ēdiena gatavošanas spēle, kādu vien var vēlēties, tai ir ārprātīgs līmenis, kas liks jums to spēlēt visas dienas garumā
Reklāmas ir pēc katra līmeņa. Jūs nevarat tos aizvērt, ja vien neskatāties visu reklāmu, un pat tad, kad noklikšķināsit uz X, tiksiet novirzīts uz Google, lai lejupielādētu. Pietika. Nav smieklīgi
Tas ir tik foršs, un tajā ir 16 kartes, un katrā kartē ir gandrīz 100 dažādu līmeņu, taču jūs varat zaudēt, tāpēc ir daudz spēku, lai palīdzētu jums izcīnīt uzvaru.
Bija ļoti jautri, līdz ikreiz, kad nokārtojat līmeni, parādās reklāma. Reklāmai nav jābūt ik pēc pusminūtes! SALABOT TO
Spēle ir interesanta, bet esmu iestrēdzis līmenī, izņemot to, ka es pērku pastiprinātājus par īstu naudu, un tas nav godīgi..... Nevaru sagaidīt, kad ieiesim citā pasaulē
👍😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊☺☺☺☺☺☺☺☺☺
lejupielādējiet Airport Life 3D Game apk android, Kļūsti par aviokompānijas magnātu šajā krāsainajā lidostas simulatorā!.
Sliktākā spēle jebkad man to ļoti ienīst, vienīgais iemesls 1 ir tāpēc, ka es justos slikti, ja es ieliktu 0 un ir tik daudz reklāmu, pēc katra LVL ir vismaz 1, kad nospiežat X, tas jūs aizvedīs tieši uz spēļu veikalu. kaitinoši, kad jūs pārejat uz kravas automašīnas LVL, ja jums neizdodas, jūs sākat no šī LVL 1. LVL Es biju pēdējais kravas automašīnas līmenis, un man neizdevās, man nebija dārgakmeņu, tāpēc man bija restartēts no visa sākuma! 👹👹👹👹👹👹👺👺👺👺😈😈😈🙄🙄🙄🙄 (citiem vārdiem sakot, sliktākā spēle, kādu esmu spēlējis!!)
Spēle ir pietiekami laba, taču tā ir mērķtiecīgi izveidota, lai izmantotu tikai dimantus, tāpēc tā ir ļoti izturīga neatkarīgi no tā, cik ātrs spēlētājs esat
Man patika šī spēle, līdz sākās pastāvīgās reklāmas. Man patika, kad varēja skatīties reklāmas par atlīdzību. Labākais veids, kā jūs (veidotājiem) varētu pelnīt, būtu saglabāt reklāmas, kādas tās bija sākumā, pēc izvēles un atalgotas. Jūs (izveidotāji) varētu domāt, ka nopelnāt vairāk naudas, ievietojot miljards reklāmu, taču ilgtermiņā jūs nopelnīsit vairāk, jo mēs neizdzēsīsim lietotni aiz neapmierinātības. Patiesībā mēs ar prieku skatītos reklāmas, lai saņemtu atlīdzību.
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arkādes spēles nfbh
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Spillehall bce
Spēle ir ļoti jautra, un tā mani aizņem, bet es nevaru nokļūt jaunajā pasaulē, esmu pieskārusies "jaunajai pasaulei", bet nekas nenotiek 😔
Laba jautra spēle, ko spēlēt. Tomēr pārtikas kravas automašīnas spēlē ir kļūme, kuru, iespējams, vēlēsities pārbaudīt.
Meax - Prototype · Izstrādātājs : Hexar · Versija : 1.0 · Kategorija : Arkādes Spēles · Atjaunināt : January 20, 2016 · Prasības : Android 2.1+.
Jautra spēle, bet pārāk daudz reklāmu. Es saprotu, ka reklāmas var padarīt spēli brīvu, taču es saņemu reklāmas pēc burtiski visa, ko daru. Pēc katra līmeņa neatkarīgi no tā, vai tas tika pārspēts vai nē, pēc vienumu jaunināšanas un pat pēc ikdienas bonusa un ikdienas uzdevumu savākšanas. Tas ir smieklīgi. Es pavadu vairāk laika, mēģinot izkļūt no reklāmām vai iestrēgt, skatoties reklāmas, nekā patiesībā spēlējot spēli. Lūdzu, nedaudz samaziniet reklāmas.
Luv it Nav reklāmu Jauka animācija Nav iesaldēšanas līmeņu vidū Mut download Pilnīgi iesaku
Šī spēle ir nežēlīgi grūta. Ir līmeņi, kurus, pat ja esat pilnībā jaunināts, nav iespējams izturēt bez pastiprinātāja. Ja nopietni, vai 2. pasaules spēlē tika pārbaudītas grūtības? Izņemot to, man patīk spēle - tai ir jautri iestatījumi un ēdienu dažādība, krāsaina un laba skaņa.
Tas bija labi, līdz jūs nevarat pārsniegt noteiktu līmeni, nepērkot dārgakmeņus. Tātad jūs esat lemts atkārtot tos pašus līmeņus vēlreiz. NĒ PALDIES!!!!
Man patīk spēle. Tomēr man ir viss jaunināts, un neatkarīgi no tā, cik reižu es spēlēju šo līmeni, es nopelnu pietiekami daudz naudas, neizmantojot jaudu, kuras man nav. Es nepērku jaudu. Man vajadzētu būt iespējai uzvarēt spēli.
... Incredible Jack: Jumping & Running (Offline Games) Game apk android, Skrien, ... Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games APK
Ir pārāk grūti izņemt visu prieku no spēles. Jums neatliek nekas cits kā tērēt naudu, lai uzlabotu virtuvi. Un pat nesāciet mani uz sezonas spēlēm, kuras nav iespējams pabeigt...... miskastes spēle, netērējiet savu laiku un naudu.
Spēle ir laba bet reklāmas pilnīgi tracina, viena pēc otras un nepārtraukti!
Šausmīga spēle, pārāk ātra
Tieši pareizi. Mazas reklāmas. Visi piedzīvojumi.
Patīk spēle, bet reklāmas ir brutālas. Tās ir garas un nedod iespēju tos noraidīt pēc noteikta laika, kā tas ir vairums reklāmu.
Spēle ir laba, un jums ir nepieciešami pastiprinātāji, lai pārspētu līmeni. Jūs pat nevarat skatīties pievienošanu, lai iegūtu pastiprinātājus, jums ir jāizmanto dimanti, jūs nevarat skatīties papildinājumus, lai iegūtu dimantus, jums tie ir jāpērk. Šo spēli ir lieliski spēlēt, ja jums ir bankas konts un jūs varat iztērēt naudu par 200 dimantiem, kad pastiprinātājs maksā 100.
Lieliski.. tomēr pogas pārvietošana no ekrāna vidus, tiklīdz ir pagājis laiks, padarītu to VĒL labāku. Nav forši zagt dimantus!
Noteiktos līmeņos tas kļūst grūtāk, bet, kad zināt, ka esat to izdarījis. Ja vien jūs neko neiegādājaties spēlei. Tu nekad neuzvarēsi.
Pārāk daudz izlaižamo reklāmu (30 sekundes) pēc katras spēles kārtas, es tērēju šeit savu laiku.
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Аркадни yofs
Sākotnējā posmā šī spēle ir jautra, taču pēc tam kļūst diezgan skaidrs, ka esat gatavs neveiksmei un jums ir jāmaksā vai jāizmanto pastiprinātāji, lai izietu līmeņus. Un, lai gan tas varētu nebūt tik liels darījums, kļūst acīmredzami skaidrs, ka līmenis ir iestatīts, lai jūs varētu izgāzties. Lielākā daļa mobilo spēļu lietotņu ir šādas, taču šī ir acīmredzamāka nekā lielākā daļa. Prasmes nav vajadzīgas, tikai jūsu nauda.
Man tik ļoti patīk šī spēle... Vienīgais, ka par naudu neko nevar nopirkt... Tu tikko iegūsti dārgakmeņus... Kurus ir grūti dabūt
Turpini
😊😊
Man patīk spēle, bet tajās tiek rādīts tik daudz reklāmu, ka tas nedaudz pārtrauc plūsmu. Es vēlos, lai būtu veids, kā tos izņemt.
Kļūst grūtāk, visi tie dārgakmeņi un pastiprinātāji mani sajūk. Runa nav par to, kā jūs spēlējat vai esat pietiekami labs, bet gan par to, cik dimantu jums ir.
Narvesen LV APK | APKDownload.com
Es mīlu šo spēli ... jo šī grafika ir lieliska 😘... daži līmeņi ir ļoti grūti 😰 .... bet es cenšos pabeigt savu līmeni....
Mīli šo spēli. Tik atkarību. Un lieliski piemērots laika pavadīšanai
Nē, jūs neesat slikti spēlē. Šī spēle aptur jūsu progresu, tā liek jums pārtraukt izmantot visus savus stimulus, enerģiju vai tērēt rubīnus, līdz esat beidzis, varat skatīties reklāmas, lai tās papildinātu, līdz reklāmas vairs nav pieejamas un jums ir jāizmanto reāla nauda. Es ievietoju 2 zvaigznītes, tā ir jautra spēle un nav pārāk daudz reklāmu, kas pārtrauc.
Stainless steel standard pipe, Free surface 3 games, Alan mackay advocate depute ... Charles mulenga zambia revenue, Grill pan cooking read pdf, Magpie cafe
Labi, bet.. pat ja jūs "pārspējāt" līmeni, jūs nevarat virzīties tālāk, kamēr nesaņemat atslēgas karti, tāpēc jūs patiešām neesat pārspējis līmeni, kamēr nesaņemat atslēgas karti.. Es ienīstu šo funkciju. Ja jūs to pārspējāt, jums vajadzētu saņemt atslēgas karti neatkarīgi no tā. Prasībām, lai uzvarētu, ir jābūt tādām pašām kā prasībām, lai virzītos uz priekšu.
Spēle ir lieliska, bet AD ir ārprātīgs.. Katrā līmenī AD parādījās, un, kad jūs noklikšķināsit uz X, dažreiz tas novirzīs jūs uz PS, lai instalētu lietotni likeeeee😒.. Kā es varētu spēlēt labi un ērtittt ?😒
Mēģina piespiest jūs tērēt skaidru naudu, lai pārspētu līmeni. Nepieciešama nedēļa, lai iegūtu pietiekami daudz dimantu. Spēlējiet citu spēli dažas dienas.
Šī spēle ir lieliska 😎 spēle ir tik liela, kad es ritināju pa pasauli 1 Es domāju, ka tā ir visa spēle, bet nē, tā bija viena pasaule, tad es paskatījos recepšu grāmatā.... Es redzēju, ka ir vairāk nekā 20 pasaules ar Vismaz pieci restorāni un vismaz 30 līmeņi 😎😎😝🙈🙈🎊😼😼🎉💥💥💥💯💯💯😉😉😙
A NEW FREE COOKING games and CHEF games! ... and cooking madness in world-wide restaurants, serve dishes like a Crazy Chef!
spēle nav slikta, bet nedaudz maldinoša..ar maz laika, lai nopelnītu daudz monētu, it kā neļautu spēlētājam iegūt daudz dimantu,..viss, kas izmanto dimantus, lai norēķinātos🙄
Es sāku spēlēt spēli tikai tāpēc, lai saņemtu balvas par čempioniem, bet patiesībā tas bija jautrāk, nekā es domāju, un lielisks veids, kā atpūsties, tāpēc es turpināju to spēlēt.
Laba spēle, bet mazliet atkārtojas (atkārtojoties tikai daži "viesi") un pārāk daudz reklāmu — viena reklāma pēc katras mazās spēles.
Spēle patiesībā ir diezgan jautra, tomēr dažus līmeņus ir ļoti grūti pārspēt bez dārgakmeņiem, lai turpinātu, vai pastiprinātājiem, tāpēc jums bieži jāskatās reklāmas. Food truck pasākums ir grūts arī 4.–5. līmenī bez pastiprinātājiem vai dārgakmeņiem. lai tevi izglābtu.
Ir laba.
TMNT: Mutant Madness Rol ijro etiladigan ghk
Spēle ir patiešām jautra, un daži nelieli izaicinājumi ir grūti, taču tā neļauj jums nomodā