(Android/iOS) Bubble Shooter - Home Design fırıldaqçı kodu bir çox nöqtə
Feb 18, 2022 19:49:45 GMT -5
Post by polmayberalli on Feb 18, 2022 19:49:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu bir çox nöqtə ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - Home Design 2022 version ▞▞▞
bubble Shooter Teka-teki dnae
Gözəl amma mən oynadığım şam yeməyi məntiqi oyunu
Oyun əvvəlində yaxşı idi, lakin indi tapşırıq paneli boşdur, lakin siz vaxt itkisi üçün birinin oynamağa davam etməsini istəyirsiniz. Zəhmət olmasa, oyununuzu düzəldin və mən reytinqlərimi dəyişəcəyəm
Oyununuzun düzəldilməsinə ehtiyac var, mən Bar sahəsinin şaxtasını etdim və mən oynadıqdan sonra geri qayıdanda bar ləğv edildi! Mən çoxlu oyunlar ödədim və heç nə qazanmadım, vaxtımı boşa xərclədim!! Və naməlum qonaqla nə var, yenə vaxt itirdi! Mən bir daha oynamayacağam, həmçinin oyunu həqiqətən düzəltdiyinizi yoxlamaq üçün yenidən yoxlayacağam. Üstəlik, bitkilər və onlara sərf olunan vaxta dəyməyən digər kiçik əşyalar kimi xırda şeyləri əlavə etmək lazım olandan daha uzun çəkir.
Mən cəmi iki ulduz verdim, çünki biz də məlumatları söndürsək çoxlu əlavələr edir, siz əlavələri silməsəniz, bu oyunu siləcəyəm, oyunu silmişəm.
AMAN TANRIM! ELANLARINIZDA BİR OYUN VAR. -_- Çox reklam və digər rəy kimi üç ulduz almaq çox çətindir.
Tapşırıq paneli olduqca işləyir, o vaxta qədər onu sevirdim
Bir az darıxdırıcıdır ki, siz yalnız bir əlavə açar əldə etmirsiniz, lakin 3 ulduz olsa belə, bir şey etmək üçün 8 düymə lazımdır, yalnız 1 açar əldə edirsiniz. Və oyun eyni olaraq qalır, eyni effektlərlə fərqli şeyləri heyran etmir.
Bu çox yaxşı oyundu çünki siz oyunu oynayırsınız hər şey çox yaxşıdır amma ulduzdan istifadə olunmur bəs niyə ulduzları toplayırsız bu oyun reklamsızdır və heç bir xərc çəkmir mən bir çox oyunları quraşdırmışam amma yaxşı deyil ona görə silindi, lakin bu oyun çox yaxşıdır, çox uzun bir oyundur
8 düymə üçün oynamağa davam edirəm və əşyalarım yoxa çıxır
0 ulduz verildi. Bu oyun sizə tapşırığı yerinə yetirməyi dayandırdı. Bu oyunu silirəm, oynamağın nə faydası var. Heç bir şey üçün təşəkkür edirəm. Həftələrlə mesaj yazdım, cavab olmadı
Oyun çox darıxdırıcıdır 😭😭😭 Oyunun nə qədər sürətli olması xoşuma gəlir ⏩⏩ Ths
Teatrı bitirdikdən sonra yeni gün var amma yeni gündən sonra tapşırıq yoxdur, oyun nə bitdi. Zəhmət olmasa cavablandırın? Səviyyə 1625. .
Yeganə tapşırığı vermək və insanlar onu yerinə yetirməkdən sıxılırlar, bunun əvəzinə cansıxıcı olmaq daha yaxşıdır
oyun üçün yeni yeniləmə yoxdur?
Bu oyundan həzz alıram, amma zəhmət olmasa onu yeniləyin, çünki mən onu bitirmişəm və daha görüləsi iş yoxdur (kədərli) sikkə məsələsini tam başa düşmürəm, çünki bağışlayın, heç bir şey almayacağım və həmişə 0-da olmuşam haha 😀
Bu yaxşı oyundur. Amma məsələ ondadır. Səviyyələrdə yüksəldikcə, ən sadə şey üçün daha çox açara başa gəlir. Onda başqa vəzifə yoxdur. Və kənarda edilə bilən şeylər var.
Bu iqra çox gözəl oyun
Çox reklam,😠 amma oyun maraqlıdır
reklamlarda gördüm. Çox maraqlı görünürdü. Amma reklamlardakı kimi deyildi😡😡
bu oyunu oynamağı sevirəm !!! yeganə problem odur ki, müəyyən bir nöqtəyə çatıram və o, mənim üzərimdə dayanır.
Mən oyunu sevirəm. Kaş ki, havanı seçə bilək, ya da pilləkənləri geri qoymayaq.
Çox gözəl
Oyunları yükləyirəm amma şəbəkə pisdir məncə oyun əyləncəli və şirin olacaq 🥰🥰🥰
Mən onu quraşdırmışam, amma yenidən tam quraşdırılıb, özü quraşdırmağa başlayır, nə baş verdiyini bilmirəm
Adımı dəyişə bilmədiyim üçün dörd verdim
Bu fantastik oyundur və reklamlar da qısadır. Mən bu oyundan həzz alıram. təşəkkürlər.
Mövzunu dəyişdirmək üçün çox oyun oynayır. 8 dəfə oynadıqdan sonra onu dəyişə bilərəm. Amma yaxşıdır.
bizə sataşanlar sataşmırıq gül atırıq oda məzar daşına
Oyun kimi. Amma sikkə ustası kimi oyunlar lazımdır. İnşallah nəzərə alacaqsınız.
Mən 5 ulduzla qiymətləndirirəm, çünki bu oyunlar çox əyləncəli və çox gözəldir, bu oyunlarda təcrübələrim beynimi buraxmıram 😂😂😂
100 səviyyədən sonra bir az iş üçün 4 və ya 5 açar lazımdır, çox pisdir, düzəldin mən bu oyuna nifrət edirəm indi mən 218-ci səviyyədəyəm və bir az iş üçün 6 və ya 8 açar lazımdır, xahiş edirəm bu oyunu yükləməyin vaxt itkisi siz də yükləyə bilərsiniz bu normal oyundur amma lütfən onu düzəldin.
Bubble Shooter Games Hjernegymnastik wylr
Mən oyunu oynayıram və çox maraqlıdır. Bu oyunu sevirəm.
Çox ela oyundu
Df
onun potensialı var
1660 səviyyəsinə çatdım və artıq tapşırıq yoxdur. Bitirə bilmədiyin bir işə niyə başlayasan?
1623 adhuku mela oyun yoxdur
Ev tapşırığı ilə 818 səviyyəsində dayandınız? Sadəcə de ki, tezliklə gələcəyəm, mən bundan zövq almıram.
Mən bu çətinliyi sevirəm və ümid edirəm ki, YENİDƏN başlamalıyam. 😠😠
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Bubble Shooter - Home Design Слагалице oal
Bəli
bu heyrətamiz və həyəcanvericidir mən çox oynamaqdan həzz alıram, daha çox əylənin daha çox güc n, Allah rəhmət eləsin;
Oyun qaydasındadır, lakin 3420 səviyyəsindən sonra oyun işləmir
Oyunlar asandır, bu gözəldir, məyusluq azdır. Bununla belə, kiçik bir şey etmək üçün 7 və ya 8 düymə çox çox şeydir.
Mən oyunu bitirmədim
1616-dan sonra tapşırığı 3 ulduzla qiymətləndirin... daha çox tapşırığı yeniləyin
Bubble Shooter Puzles grvf
İndi 1700 səviyyəsində olan bu oyunu sevirəm və indi heç nə qura bilmirəm, xahiş edirəm kömək edin
Bu oyun çox yaxşıdır 👌 və şəbəkəsiz ona görə də bu oyunu sevmirəm və bubble shooter də xoşlayıram
Rush Royale: Tower Defense TD Strategi wlyn