Post by polmayberalli on Feb 18, 2022 19:52:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drive Ahead! Sports ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drive Ahead! Sports IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar hamısını artırır ▞▞▞
▞▞▞ Drive Ahead! Sports 2022 version ▞▞▞
Mən 2 oyun oynadım və düymələrin tərtibatını dəyişə bilmədiyimi və orada reklamlar olduğunu bildiyim üçün proqramı tez sildim və oyun oynamaqla bağlı yenilik olduğunu eşitdim🤣🤣🤦♀️
Bu oyun heyrətamizdir, lakin çempionlar liqası kimi bir şey ola bilər
Drive ahead idmanı ailəniz və dostlarınızla cəmi 2 oyunçu ilə oynaya biləcəyiniz əla oyundur, amma sınamağa dəyər, çünki mən bunu yükləyirəm onu hər gün çöldə, dostlarımla, evdə bacımla oynayıram, biz həmişə bir-birimizə meydan oxuyuruq, zəhmət olmasa, bu oyuna şans verin. buna görə də ona 5 ulduz verdim, bir cəhd edin, onu bəyənəcəksiniz🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😎😎😎😎
Yaxşı oyun çoxlu strategiya var. Dostlarla oynaya bilersen bunun üçün ən yaxşısı budur.😀
Mən bu proqramı sevirəm! Yerli multiplayer əlavə etməyinizi istərdim. Ümumilikdə heyrətamiz!
Bu oyun ən yaxşı qrafikadan xoşum gəlir bu oyunu yaradan adam əfsanədir, super futbol məkanını bəyənirəm, siz iki oyunçu və bir turnirdə məşq oynaya bilərsiniz və reklam almağa davam etsəniz, sadəcə interneti silin və sonra bum! Bu oyunu yaradan yaxşı işlərə davam edin
Oyunun ilk versiyasını bəyənirəm, amma oyundan çıxır? 😠😉😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 Və YouTube-da şou tərəfində Brittə baxın
Rəqibim mənim etdiyim hər hərəkəti bildiyi üçün çox çətindir
Mən və bacım multiplayerdə idman növünü necə dəyişdirəcəyimizi bilmirik.
Cox gozel di
Bu, indiyə qədər mənim ən sevimli oyunlarımdan biridir və bu barədə pis bir şey olduğunu düşünmürəm. Ancaq istəyərdim ki, qalib gəlmək üçün xəritədə rəqibi döyməlisən və jousting güləşi və ya başqa bir şey adlandırıla bilən yeni bir idman əlavə edə bilsən. zəhmət olmasa bunu oxusanız əlavə edin zəhmət olmasa çox minnətdar olaram. Təşəkkür edirəm və yaxşı işlərə davam edin!
futbol rejimi ən yaxşısıdır!
Niyə məndə yalnız üç oyun rejimi var?
Oyun çox cəlddir. Bunun çaşqın olmasının yeganə səbəbi CPU-ların bütün simvollara çıxışı olmasıdır. Və tərtibatçılar bunu düzəltməlidirlər. Xahiş edirəm bununla razılaşın.
Mükəmməl olduğunu deyə bilmərəm, deyə bilərəm ki, 3 ulduza bərabərdir. Ümumilikdə oyun zəhmlidir, lakin ona Drive Ahead ad vermək olar! İDMAN heç bir mexaniki yoxdursa Drive Ahead mənasızdır. Həm də çox gecikdi.
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, bu oyunu ən yaxşısını yaradanlar
hər şeydə əyləncəlidir, amma eyni sualı verməyi dayandırın
Mən bu oyunu sevirəm, amma super futbolda internetin yoxdursa, o mənim enerjimi doldurmayacaq, ona görə də bütün oyunları internetsiz edə bilərsən?
Drive Ahead! Sports 스포츠 uxxt
Mən sadəcə bir saniyə çıxdım və oyunu açanda Nə! mənim irəliləyişim itirildi!... yenidən lvl 1-ə qayıdın, xahiş edirəm onu düzəldin, pls avtomatik saxlama əlavə edin!
İnsanlar çox tərləyir
Darıxdığım zaman oynamaq üçün əyləncəli oyun
O qədər əyləncəlidir ki, mən bunu qardaşımla oynaya bildim, o isə öz cihazında, mən də öz cihazımda oynaya bildim
Əgər siz kompüterlə ayələr rejimini oynasanız, avtomatik olaraq mənim istəmədiyim qalibiyyət qazanacaq, xahiş edirəm onu düzəldin
Niye bilet qoymusan 😭😭😠😠😠😡😡😡😡😰
3.1 yalnız digər idman növlərini əldən verdim
vaxt ötürməsi üçün yaxşıdır, lakin hər ikisi gücləndirici alsanız və siz topa toxunsanız, oyunçu vurur, ancaq digəri həmin oyunçuya toxunursa, yalnız vurur. 58% pis və 42% yaxşı
Mən yalnız bir daha alıram. Və başqa idmanla məşğul ola bilməz
هذا التطبيق جميل جدا يستحق أكثر من نجمة⊙¤\~`\|><<}{{][♥♡■□●○○⊙·¤)::; )x):-[lollol@$&£€¥₩%
Oyunu bəyəndim, lakin yarış kimi digər rejimlər artıq mövcud deyil
Bu oyundan bezmək rahatlaşmır və mən bu oyunun yaxşı və yaxşı olmadığına kifayət qədər inanırdım.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Jumboq buca
oyun o qədər pis idi ki, təkərim qapıya çırpıldı və mən oynayan zaman digər bot qalib gəldi və mən vurmağa davam etdim və onu hədəfimə daxil etdim və basketbol hissəsində olanda təkbuynuzlu bir xarakter məni itələyərək topu götürməyə davam etdi. və mən sürətli deyildim, amma unikon idi və şerrif atışma məni geri itələdi və digər 3-ü qazandı BU OYUNU ALMAYIN
Bu, Drive Ahead-in dəhşətli davamıdır. Biletlərə nifrət edirəm, bu sadəcə pul qazanmaq üçün bəhanədir
Drive Ahead! Sports Športové hry ccgl
Demək istərdim ki, 20.99 paketini 2 dəfə aldım, hər biri üçün 16.000 sikkə almalı idim və hələ də almamışam, bütün sikkələrimi alanda buna beş ulduz verəcəyəm.
Yarış rejimini əlavə edənə qədər MÜRACİƏT idi. Onlar yəqin ki, bu rejimlə qərara gəldilər: 1.) Bunu elə edin ki, siz qalib gələ bilməyəcəksiniz. 2.) Etdiyiniz zaman onu qəzaya uğratın və 3.) Tərəqqinizi məhv edin. Dediyim kimi, bu yeniləməyə qədər möhtəşəm oyun. Sizdən həqiqətən məyus oldum, oyun yaradıcıları.
Mən bu oyunu sevirəm, amma köhnə vaxt etdiyiniz idmanı oynamaqdan nifrət edirəm
Digər xarakterli avtomobillər həmişə sizin maşınlarınızdan qat-qat yaxşıdır, buna görə də daha yaxşı avtomobillər əldə edə bilməzsiniz, çünki onlar sizi həmişə döydükləri üçün kifayət qədər pul əldə edə bilmirsiniz və əgər siz onu hədiyyə maşınına almağa çalışsanız, pul qazana bilməzsiniz. bu yolla daha yaxşı avtomobillər əldə edəcəklər. BU OYUN SUCKS!!
Belə əyləncə deyil
Çox pis deyil
Üçüncü 🥉 ən yaxşısıdır
Qəzaya uğrayan avtomobillər 2D-də əyləncəlidir və onun pikseli gözəldir
Şəxsən asudə vaxtınızda oynamaq üçün çox yaxşı oyundur, mənə elə gəlir ki, qabaqda sürmək idmanı qabaqda sürməkdən daha çox rejimə malikdir, bu da 100% daha çox əyləncə deməkdir
Drive Ahead! Sports Sports udk
Çox yaxşı oyundur, mütləq bunu tövsiyə edin, lakin yaradıcılara təklif avtomobillər üçün qulaqlıq təkmilləşdirmələrini asanlaşdırır
Çox yaxşıdır, bu oyunda hər şey əladır, lakin oyun irəli sürmək kimi gündəlik mükafatlar əlavə edə bilərmi?
Drive Ahead! Sports Sport jizz
Super duper yaxşı oyun! Bu oyunda mənim bütün sevimli idman növlərim var. Bütün səviyyələri tamamlamışam. Bu oyun əladır. Bu oyunu yükləyin, həqiqətən əyləncəlidir.
Beləliklə, əvvəlcə idarəedicilərdən və hər şeydən istifadə etmək mənə bir az vaxt apardı, sonra oyunda daha yaxşı oyunçu oldum. Ümumilikdə əla oyun
Bəli oyunu bəyənirəm, amma bir müddət sonra ekran boz rəngə çevrilir, ona görə də onun 3 ulduzu var
Bu həqiqətən əyləncəli deyildi, bəyənmədim
"Drive Ahead" kimi adi biri kimi yaxşı deyil
Çox sevdiyim ən yaxşı oyun Bu oyunu yaradanlara çox sağ olun ki, onu davam etdirin və daha gözəl oyunlar yaradın, qrafika əladır. Yaxşı iş və yaxşı iş davam edin. Çox sevirəm çox sağ olun. Göndərən: George Suryoyo.